Opettaja

Minulla on jo 25 vuoden kokemus opetustyöstä, niin kansalaisopistoissa, musiikkiopistoissa kuin yksityisestikin. Vuonna 2013 Suomen Harmonikkaliitto myönsi minulle Hopeisen ansiomerkin harmonikkamusiikin hyväksi tekemästäni pitkäaikaisesta työstä.

”Opettajan työssäni parasta ovat innostuneet aikuiset harrastajat!”

Vanajaveden Opisto

Tällä hetkellä opetan Vanajaveden Opistossa harmonikansoittoa ja johdan kahta esiintyvää ryhmää, Hattulan viihdesoittajia ja harmonikkayhtye Pomppaduuria. 

Olen toiminut musiikin tuntiopettajana Vanajaveden Opistossa Hämeenlinnan seudulla vuodesta 1998 lähtien. Olen opettanut harmonikansoiton lisäksi mm. MuseScore –nuotinkirjoitusohjelmaa, sovittamista ja harmonikalla säestämistä sekä johtanut puhallinorkestereita.

Valkeakoski-opisto

Opetan harmonikansoittoa Valkeakoski-opistossa Pälkäneellä.

Lisäksi ohjaan yhteislauluryhmiä Pälkäneellä ja Akaassa. Olen ollut tuntiopettajana Valkeakoski-opistossa vuodesta 2014 lähtien.

Yksityisopetus

Tarjoan myös harmonikansoiton yksityisopetusta. Se on hyvä vaihtoehto, jos opetus ryhmässä ei tunnu sinulle mielekkäältä. Se on hyvä myös silloin, jos haluat vain muutaman yksittäisen soittotunnin tai haluat saada opetusta johonkin yksilöidympään asiaan, kuten esimerkiksi säestämiseen tai 2-rivisen haitarin soittoon.

Ota rohkeasti yhteyttä!