Opettaja

Minulla on noin 30 vuoden kokemus opetustyöstä, niin kansalaisopistoissa, musiikkiopistoissa kuin yksityisestikin. Vuonna 2013 Suomen Harmonikkaliitto myönsi minulle Hopeisen ansiomerkin harmonikkamusiikin hyväksi tekemästäni pitkäaikaisesta työstä.

”Parasta työssäni opettajana ovat motivoituneet aikuiset harrastajat!”

Harmonikansoiton yksityisopetus

Tarjoan harmonikan yksityisopetusta kotini yhteydessä olevassa erillisessä työtilassa, ihan lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Voit käydä soittotunneilla viikoittain, kahden viikon välein tai vain satunnaisesti yksittäisiä kertoja. Voit olla vasta-alkaja tai jo pitkään soittanut. Opetus on yksilöllistä ja voimme myös keskittyä vain toivomaasi asiaan, esimerkiksi harmonikalla säestämiseen. Minulta saat myös neuvoja harmonikan hankintaan.

Vanajaveden Opisto

Opetan Vanajaveden opistossa harmonikansoittoa sekä johdan kahta esiintyvää ryhmää, Hattulan viihdesoittajat -orkesteria ja harmonikkayhtye Pomppaduuria. 

Edellä mainittujen lisäksi olen opettanut myös musiikin sovittamista, harmonikalla säestämistä ja MuseScore -nuotinkirjoitusohjelmaa, sekä johtanut puhallinorkestereita. Olen toiminut musiikin tuntiopettajana Vanajaveden opistossa Hämeenlinnan seudulla jo vuodesta 1998 lähtien.

Muut opetuspaikat

Opetan harmonikansoittoa Valkeakoski-opistossa Pälkäneellä.

Olen ollut tuntiopettajana Valkeakoski-opistossa vuodesta 2014 lähtien.

Lisäksi aloitin elokuussa 2023 työni Kanta-Hämeen muistiyhdistyksellä, talokuoron ohjaajana. Muistiystävällinen talokuoro on kaikille avoin ryhmä, jossa lauletaan tuttuja lauluja haitarin säestyksellä ja jutellaan laulujen teemoista sekä laulujen herättämistä ajatuksista ja muistoista. Kuoron toiminta on osa Oman elämäni sävelet -hanketta.

Kuinka kannattaa harjoitella? Katso videolta vinkkini!