Duo Naapurit

 

”Taidolla ja tunteella” – musiikkia elämäsi kaikkiin juhliin!

Duo Naapurit on hämeenlinnalainen, vuoden 2017 alussa perustettu viulu-harmonikka –duo. Kanssani siinä musisoi musiikkipedagogi, muusikko ja naapurini Terho Asikainen. Haluamme tarjota tunteellisia musiikkielämyksiä, joissa kuuluu ja näkyy soittamisen ilo!

Vahva ammattitaito yhdistettynä laajaan ohjelmistotuntemukseen ja improvisaatiokykyyn luovat hyvän pohjan musiikin esittämiselle. Instrumenttimme harmonikka ja viulu ovat kuin luodut duopariksi ja sopivat monenlaiseen musiikkiin. Duon ohjelmisto on huolella valittua ja sovitettua, mutta silti rennolla otteella esitettyä. Ohjelmistossamme on mm. ranskalaisia valsseja, tangoja ja vanhaa jazzia – paljon tuttuja klassikkosävelmiä vuosikymmenten varrelta, suomalaista viihdemusiikkia unohtamatta. Toteutamme myös kappaletoiveesi!

 

 

Vuoden 2022 aikana perustimme duon rinnalle laajennetun kokoonpanon, Naapurit kvartetin. Siinä soittavat lisäksemme Hannu Heiniluoma kontrabassoa ja Niklas Lehto rumpuja. Ensimmäinen julkinen esiintymisemme oli harmonikkaristeilyllä Siljan Baltic Princessillä keväällä 2023. Olimme esiintymässä myös Sata-Häme soi -festivaalilla Ikaalisissa kesällä 2023 ja syksyllä pidimme ensimmäisen oman konserttimme Hattulassa. Konsertissa solistivieraana oli tangoprinsessa Mia Leivo. Ohjelmistomme sopii mitä parhaiten tuomaan tunnelmaa esimerkiksi syntymäpäiville tai yhdistysten ja yritysten juhlatilaisuuksiin, ja myös tanssimusiikin soitto onnistuu.

Kannattaa tutustua myös Duo Naapurien facebook-sivuun.