Soolokeikat ja säestykset

 

”Rannalla istuimme, haitari soi…” (Juha Vainio)

Harmonikan kaunis ääni vetoaa suomalaisiin. Harmonikkamusiikilla voi kruunata juhlatilaisuuden tai luoda kesäisen tunnelman. Harmonikalla voi tahdittaa tanssit ja säestää laulut. Se on helppo kuljettaa mukana – olipa kyseessä vaikka vihkiminen luonnon helmassa tai yhteislaulua nuotion äärellä. Laajasta ohjelmistostani löytyy varmasti sopivaa musiikkia juuri Sinun tilaisuuteesi!

Urani soolohanuristina ja säestäjänä on ollut monipuolinen. Siihen on sisältynyt syntymäpäiviä, yritysten tilaisuuksia, laivaristeilyjä, kansantanssin säestämistä, tanssikeikkoja, kesäjuhlia palvelutaloissa, yksittäisten solistien, lauluyhtyeiden ja kuorojen säestyksiä sekä laajempia konserttiproduktioita.

”Kyllä haitariin mahtuu, jenkka sekä blues…” (Pekka Laaksonen)

Ohjelmistossani on harmonikkamusiikin helmiä kuten Ilta Välimerellä, Säkkijärven polkka ja Brysselin pitsiä. Hallitsen perinteisen, ns. vanhan tanssimusiikin kaikki keskeiset kappaleet. Soitan mielelläni myös jazzahtavaa ohjelmistoa ja suomalaista viihdemusiikkia laidasta laitaan.

Tavoittelen yleensä esiintymisissäni rentoutta ja iloista ilmettä. Pyrin huomioimaan tilaajan ohjelmistotoiveet ja auttamaan myös ohjelmiston suunnittelussa. On hienoa tuoda oma panoksensa tilaisuuksiin, jotka saattavat olla henkilöille itselleen ainutkertaisia.